A workshop témája: Élelmiszer jelölés, mint hatékony marketing eszköz – önkéntes jelölések, mint marketinget támogató eszközök termékspecifikus alkalmazása

    • Élelmiszerekkel kapcsolatos állítások: kinek, mit, hogyan érdemes kommunikálni? Az élelmiszer jelöléssel mit lehet megoldani és mit nem?
    • Tápértékjelölés úgy, hogy a fogyasztó is megértse.
    • Mentes jelölés: csapda vagy lehetőség?
    • Minőségrendszerek: kiaknázatlan lehetőség a megkülönböztetésre.

Időpont:

február 28. kedd

A rendezvényen való részvétel díja 29.900, – + Áfa/fő.

A workshop témájához kapcsolódóan lehetőség van kihelyezett tanácsadás és munka igénylésére, melynek az igényléséhez kérjen egyedi ajánlatot.

Egyedi ajánlatot kérek

Partner oldal: ÖKOTERMÉK

Információk a jelentkezésről

A jelentkezés a programot megelőzően írásban, a szakal.eva@okosys.hu e-mail címre küldött levélben lemondható vagy átruházható!

Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Kezelt adatok: név, telefonszám, e-mail-cím stb. Ezen hozzájárulás nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag a Nyilatkozattevő hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indoklás nélkül visszavonható.

Jelentkezési lap „Élelmiszer & Címke” - Február

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.