Termék és technológiai innovációk, trendek
Főbb témák a májusi workshopon:
-fermentáció kontra ecetes-lé
-új élelmiszerek: adalékanyagok, fehérjék
(rovar vs. gomba), és kapcsolódó technológiák
-dúsított élelmiszerek
-clean labelling
-aromák
…és minden, ami a kötelező, valamint önkéntes jelöléssel kapcsolatos témát érint a fentiekkel összefüggésben.
Időpont:
május 23. kedd
Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről
A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását.
Az adatszolgáltatás önkéntes. Kezelt adatok: név, telefonszám, e-mail-cím stb. Ezen hozzájárulás nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag a Nyilatkozattevő hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indoklás nélkül visszavonható.