A workshop témája: Élelmiszerjelölés komplex megközelítése gyakorlati példákon keresztül

Kötelező jelölési elemek, amelyek mindig eladják a terméket!

A workshopon gyakorlati példákon keresztül, termékspecifikusan mutatjuk be a kötelező jelölési elemek jogszerű meghatározásának módjait, feltételeit, különös tekintettel az alábbiakra:

  • Termék neve és a szükséges kiegészítő információk.
  • Összetevők: összetett összetevők, allergének jelölése és keresztszennyeződésre való utalás, élelmiszerjavító anyagok jelölése.
  • Mi kerüljön egy látómezőbe vagy azonos látómezőbe?
  • Minőségmegőrzési idő – tárolási feltételek.

Időpont:

január 31. kedd

A rendezvényen való részvétel díja 29.900, – + Áfa/fő.

A workshop témájához kapcsolódóan lehetőség van kihelyezett tanácsadás és munka igénylésére, melynek az igényléséhez kérjen egyedi ajánlatot.

Egyedi ajánlatot kérek

Információk a jelentkezésről

A jelentkezés a programot megelőzően írásban, a szakal.eva@okosys.hu e-mail címre küldött levélben lemondható vagy átruházható!

Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Kezelt adatok: név, telefonszám, e-mail-cím stb. Ezen hozzájárulás nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag a Nyilatkozattevő hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indoklás nélkül visszavonható.

Jelentkezési lap „Élelmiszer & Címke” - Január

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.