Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy 2023 januárjától folytatjuk az élelmiszerjelölési workshopokat, amely programokon az élelmiszerek jelölésével kapcsolatos problémák megoldása és a számítási feladatoké a főszerep.

A workshopok célja, hogy gyakorlati példákon, interaktív módon tekintsük át az élelmiszerek jelölésére vonatkozó kötelező és önkéntes előírásokat. Az elméleti és jogszabályi háttér ismertetése után, a gyakorlati példák átbeszélése a cél: a jelölési hibák észrevétele, javítása a jogszabályi háttér alátámasztásával.

Lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára, hogy az egyes tematikákhoz kapcsolódóan előzetesen megküldjenek egy-egy kérdést vagy problémát, amelyet majd közösen megoldunk.

Az élelmiszerekkel kapcsolatos jelölésre is igaz, hogy a kevesebb néha több! A csoportos munkák során arra törekszünk, hogy segítsünk azonosítani azokat a termékkel kapcsolatos tulajdonságokat, amelyek a fogyasztó számára érthető módon kommunikálhatóak!

A programok helyszíne: Magnet Közösségi Ház 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Egy-egy workshop 10-14 óráig tart, egy kávészünet beiktatásával.

A rendezvényen való részvétel díja 29.900, – + Áfa/fő.

Workshop tematikák tervezete a 2023-as év első alkalmaira:

1.Élelmiszerjelölés komplex megközelítése gyakorlati példákon keresztül

Kötelező jelölési elemek, amelyek mindig eladják a terméket!

A workshopon gyakorlati példákon keresztül, termékspecifikusan mutatjuk be a kötelező jelölési elemek jogszerű meghatározásának módjait, feltételeit, különös tekintettel az alábbiakra:

  • Termék neve és a szükséges kiegészítő információk.
  • Összetevők: összetett összetevők, allergének jelölése és keresztszennyeződésre való utalás, élelmiszerjavító anyagok jelölése.
  • Mi kerüljön egy látómezőbe vagy azonos látómezőbe?
  • Minőségmegőrzési idő – tárolási feltételek.

Időpont:

  1. január 31. kedd    Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap
2. Élelmiszer jelölés, mint hatékony marketing eszköz – önkéntes jelölések, mint marketinget támogató eszközök termékspecifikus alkalmazása
    • Élelmiszerekkel kapcsolatos állítások: kinek, mit, hogyan érdemes kommunikálni?
    • Tápértékjelölés úgy, hogy a fogyasztó is megértse.
    • Mentes jelölés: csapda vagy lehetőség?
    • Minőségrendszerek: kiaknázatlan lehetőség a megkülönböztetésre.

Időpont:

  1. február 28. kedd   Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap
3. Adalékanyagok és enzimek felhasználása és jelölése
  • Adalékanyagok termékspecifikus felhasználása.
  • Számítási modellek egyes adalékanyagok felhasználására vonatkozóan.
  • Enzimek termékspecifikus felhasználása és jelölése.

Időpont:

  1. március 28. kedd   Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap

A workshop témájához kapcsolódóan lehetőség van kihelyezett tanácsadás és munka igénylésére, melynek az igényléséhez kérjen egyedi ajánlatot.

Egyedi ajánlatot kérek

A workshopok vállalkozás és termék specifikusan is megrendelhetőek.

A workshopokat vállalati igények szerint is megtartjuk egyedi árajánlat alapján, közösen egyeztetett időpontban és helyszínen.

A workshopokat Szegedyné dr. Fricz Ágnes független élelmiszerszabályozási szakértő tartja.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal később jelentkezünk.

Minden alkalommal a program interaktív jellegéből adódóan csak korlátozott létszámban, minimum 5 és maximum 10 fővel tudjuk a jelentkezéseket befogadni.

Bízunk benne, hogy a workshopok programjai elnyerik az Ön tetszését, várjuk jelentkezését!

A szakmai napokkal kapcsolatban további információt kaphat az alábbi elérhetőségen:

Szegedyné dr. Fricz Ágnes

szfriczagnes@gmail.com

+36 30 382 8326

Üdvözlettel:

Sebestyénné Szakál Éva

Ökosys Zrt.