Aktualitások:

2023. október 10. – “Allergénmenedzsment” témakörben megrendezésre kerülő egész napos szakmai műhelymunka

Helyszín:

GASTLAND HOTEL M0*** – MARGARÉTA TEREM

2310 SZIGETSZENTMIKLÓS (M0 AUTÓÚT 19 KM)

Díjmentes parkolás a területen!

Részvételi díjak és jelentkezés

Rendkívüli akció: az idei részvételi díj tavalyi áron

 59.000 Ft + ÁFA/fő.

Early Bird jegyek: szeptember 15-ig történő jelentkezés esetén 10 % kedvezményt biztosítunk!

A részvételi díj tartalmazza az előadások anyagát (amennyiben az előadók engedélyezik a megosztást) továbbá a vendéglátást, az étel- és italfogyasztást.

Jelentkezni a jelentkezési ŰRLAP kitöltésével lehet.

Kérjük, hogy a jelentkezéseket legkésőbb 2023. október 5-ig elküldeni szíveskedjenek.

A jelentkező(k) tudomásul veszik, hogy a jelentkezés szolgáltatás-megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

Kérjük, hogy amennyiben szeretne konkrét címkével, vagy jogszabály-értelmezéssel kapcsolatos kérdést az előadókhoz feltenni, úgy azt kérjük vagy a jelentkezési lapon feltüntetni, vagy külön e-mail-ben legkésőbb szeptember 15-ig a szakal.eva@okosys.hu e-mail címre elküldeni szíveskedjen.

Erre az időkorláttra azért van szükség, hogy legyen idő a kérdések minél pontosabb megválaszolására. Szíves megértésüket előre is köszönjük!

A jelentkezés alapján az Ökosys Zrt. a részvételi díjról számlát küld a jelentkezési lapon feltüntetett adatok alapján. Amennyiben PO szám és/vagy megrendelésszám szükséges a számla kiállításáról, kérjük, időben jelezzék felénk a gördülékeny ügyintézés érdekében.

Felhívjuk szíves figyelmét a számlák fizetési határidejére, amely a kiállítást követő legkésőbb 8. nap. Távolmaradás esetén az Ökosys Zrt. visszautalást nem teljesít, viszont a bejelentett résztvevő helyettesítésére van lehetőség.

Lemondás legfeljebb október 5-ig, írásban (e-mail-ben) lehetséges.

Köszönjük!

Üdvözlettel:

Sebestyénné Szakál Éva

Ökosys Zrt.