Tisztelt Partnerünk!
Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy 2023 januárjától folytatjuk az élelmiszerjelölési workshopokat, amely programokon az élelmiszerek jelölésével kapcsolatos problémák megoldása és a számítási feladatoké a főszerep.
A workshopok célja, hogy gyakorlati példákon, interaktív módon tekintsük át az élelmiszerek jelölésére vonatkozó kötelező és önkéntes előírásokat. Az elméleti és jogszabályi háttér ismertetése után, a gyakorlati példák átbeszélése a cél: a jelölési hibák észrevétele, javítása a jogszabályi háttér alátámasztásával.
Lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára, hogy az egyes tematikákhoz kapcsolódóan előzetesen megküldjenek egy-egy kérdést vagy problémát, amelyet majd közösen megoldunk.
Az élelmiszerekkel kapcsolatos jelölésre is igaz, hogy a kevesebb néha több! A csoportos munkák során arra törekszünk, hogy segítsünk azonosítani azokat a termékkel kapcsolatos tulajdonságokat, amelyek a fogyasztó számára érthető módon kommunikálhatóak!
A programok helyszíne: Magnet Közösségi Ház 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Egy-egy workshop 10-14 óráig tart, egy kávészünet beiktatásával.
A rendezvényen való részvétel díja 29.900, – + Áfa/fő.
Workshop tematikák tervezete a 2023-as év első alkalmaira:
1.Élelmiszerjelölés komplex megközelítése gyakorlati példákon keresztül
Kötelező jelölési elemek, amelyek mindig eladják a terméket!
A workshopon gyakorlati példákon keresztül, termékspecifikusan mutatjuk be a kötelező jelölési elemek jogszerű meghatározásának módjait, feltételeit, különös tekintettel az alábbiakra:
- Termék neve és a szükséges kiegészítő információk.
- Összetevők: összetett összetevők, allergének jelölése és keresztszennyeződésre való utalás, élelmiszerjavító anyagok jelölése.
- Mi kerüljön egy látómezőbe vagy azonos látómezőbe?
- Minőségmegőrzési idő – tárolási feltételek.
Időpont:
- január 31. kedd Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap
2. Élelmiszer jelölés, mint hatékony marketing eszköz – önkéntes jelölések, mint marketinget támogató eszközök termékspecifikus alkalmazása
-
- Élelmiszerekkel kapcsolatos állítások: kinek, mit, hogyan érdemes kommunikálni?
- Tápértékjelölés úgy, hogy a fogyasztó is megértse.
- Mentes jelölés: csapda vagy lehetőség?
- Minőségrendszerek: kiaknázatlan lehetőség a megkülönböztetésre.
Időpont:
- február 28. kedd Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap
3. Adalékanyagok és enzimek felhasználása és jelölése
- Adalékanyagok termékspecifikus felhasználása.
- Számítási modellek egyes adalékanyagok felhasználására vonatkozóan.
- Enzimek termékspecifikus felhasználása és jelölése.
Időpont:
- március 28. kedd Ide kattintva elérhető a jelentkezési lap
A workshop témájához kapcsolódóan lehetőség van kihelyezett tanácsadás és munka igénylésére, melynek az igényléséhez kérjen egyedi ajánlatot.
A workshopok vállalkozás és termék specifikusan is megrendelhetőek.
A workshopokat vállalati igények szerint is megtartjuk egyedi árajánlat alapján, közösen egyeztetett időpontban és helyszínen.
A workshopokat Szegedyné dr. Fricz Ágnes független élelmiszerszabályozási szakértő tartja.
A jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal később jelentkezünk.
Minden alkalommal a program interaktív jellegéből adódóan csak korlátozott létszámban, minimum 5 és maximum 10 fővel tudjuk a jelentkezéseket befogadni.
Bízunk benne, hogy a workshopok programjai elnyerik az Ön tetszését, várjuk jelentkezését!
A szakmai napokkal kapcsolatban további információt kaphat az alábbi elérhetőségen:
Szegedyné dr. Fricz Ágnes
+36 30 382 8326
Üdvözlettel:
Sebestyénné Szakál Éva
Ökosys Zrt.