ÉLELMISZER & CÍMKE SZAKMAI NAP

2024 szeptember 24.

ÉLELMISZER & CÍMKE SZAKMAI NAP jelölési szakértők, minőségügyi vezetők, marketing vezetők, termelési vezetők és az élelmiszeripari, valamint élelmiszerekkel közvetlenül érintkezésibe kerülő csomagolóanyag innovációk iránt érdeklődők számára.

Küldetésünk, hogy magas színvonalú segítséget nyújtsuk az élelmiszergyártó, és –forgalmazó cégek jelölési szakértői, minőségirányítási vezetői és azon munkatársai számára, akik nap mint nap szembesülnek az élelmiszerek jelölésével kapcsolatos kihívásokkal.

Törekvésünk, hogy olyan naprakész információval és tudással lássuk el a résztvevőket, amely hozzájárul a jelöléssel kapcsolatos hibák elkerüléséhez.

Célunk, hogy olyan támogató közösséget és légkört teremtsünk a workshopok alkalmával, ahol a szakértők egymással is jó szakmai kapcsolatot tudnak kialakítani.

Amiről szó lesz:

#élelmiszer #élelmiszercímke #élelmiszerjelölés #hatóságiellenőrzés #hatóságitapasztalatok #táplálkozástudomány #fogyasztóktájékoztatása #allergénmenedzsment #PAL #innováció #termékfejlesztés #csomagolás #élelmiszercsomagolás #csomagolóanyag #GMP+ #ISOszabványváltozások #fenntarthatóság #greenwashing #zöldállítások #kapcsolatépítés #networking #kerekasztalbeszélgetés

Időpont:

  • 2024 szeptember 24. (kedd) 1000 – 1700

Helyszín:

Gastland Hotel M0 2310 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km)

🐦Early bird jegyek tavalyi áron lesznek elérhetők! Részletek itt!

Az előadókról és a program alakulásáról folyamatosan érkezünk friss hírekkel az Ökosys Zrt LinkedIn oldalán, valamint hírlevélben.

Üdvözlettel a szervezők:

Szegedyné dr. Fricz Ágnes független élelmiszerszabályozási szakértő és Sebestyénné Szakál Éva tanácsadó, Ökosys Zrt.

Kérjük több munkatárs regisztrálása esetén mindenki nevében külön töltsék ki az elektronikus jelentkezési lapot.

Üdvözlettel:

Sebestyénné Szakál Éva

Ökosys Zrt.