Környezetbarát, egyszer használatos termékek gyártása és forgalmazása

Hiszünk benne, hogy szuperképességek nélkül egy kis odafigyeléssel szuperhősökké válhatunk, főleg, ha a bolygónk megmentéséről van szó. Éppen ezért gyártunk és forgalmazunk 100%-ban lebomló, környezetbarát alternatívákat a műanyag hulladék visszaszorításáért. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több termék esetében tudjatok környezettudatos döntést hozni.

Proud2beHUN termékeink hazai gyártásúak, az előállítási folyamat során pedig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezeti terhelést minimalizáljuk. Termékeinknél a kiváló minőség, az egyedi design és a komposztálhatóság sem kompromisszum kérdése.

Csomagolóanyagok vonatkozásában úgy véljük, hogy a környezetvédelem a jövőben fontos szerepet fog kapni. A komposztálható, biológiailag lebomló termékek elősegítik a környezet védeleméhez való hozzájárulást. Cégünk ezen termékek kereskedelmével foglalkozik Magyarország területén. Az ÖKOSYS Zrt. a növekvő vevői igények kiszolgálása érdekében beindította a papírtasak gyártást Pápai telephelyén. Az elsődleges célunk, hogy környezetbarát alapanyagokból gyártsunk papírtasakokat, kielégítve ezzel a vevői igényeket.

Jelenleg futó játékaink és promócióink itt elérhetőek.