1999-ben alakult Ökosys Zrt 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk az üzleti tanácsadás volt, segítettünk vállalkozásoknak felkészülni az ISO 9001 és ISO 14001 szabványokhoz kapcsolódó tanúsításra. Sebestyén Tibor a cég egyik vezetője és tulajdonosa rendelkezik minőségirányítási- és mezőgazdasági mérnöki szakképesítésekkel és tapasztalatokkal. Jelenleg ez a tanácsadási tevékenység szélesebb szakmai területet fed le, tevékenykedünk többek között ISO 45001, ISO 50001, ISO 28001, ISO 22001, ISO 27001 szabványokhoz kapcsolód területeken is. Szakmai workshopokkal támogatjuk a hazai élelmiszergyártók szakembereit, melyért az Ökosys Zrt másik tulajdonosa és vezetője Sebestyénné Szakál Éva felel.

Workshop előadók

Workshop előadók

Ma már számos egyéb profilunk is van. Napjainkban fő tevékenységünk a környezetbarát vendéglátóipari eszközök forgalmazása, melyek cukornádrostból, pálmalevélből, PLA-ból készülnek (kanalak, villák, tányérok, poharak stb.).
9 munkatárssal dolgozunk valamint egy 600 négyzetméteres raktárral rendelkezünk. Több mint 1000 terméket forgalmazunk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan céget képviselünk, amely immár több mint 2 éve az egyetlen és kizárólagos vendéglátó eszköz beszállítója Magyarország 2 legnagyobb zenei fesztiváljának /Sziget és BalatonSound/.

2024-től jelentős szerepet vállalunk a budapesti ORIGO Film Group környezetbarát stábétkeztetéshez kapcsolódó környezetbarát catering eszközök szállításában. Az ORIGO Film Group Magyarország egyik legnagyobb filmstúdiója, ahol speciális hulladékkezelési technológiánkkal fermentálással, szállítás nélkül biztosítjuk a helyszíni hulladék kezelést.