Referenciáink:

 

Well Done St. Moritz Kft.

Támogatási kérelem kódszáma: GINOP_PLUSZ-1.3.1-21 „ZÖLD NEMZETI BAJNOKOK”

A projekt címe: A Well Done St Moritz Kft. technológiai korszerűsítése

Támogatás összege: 234 290 945 Ft

A projekt rövid leírása:

A projekt során 6 flakongyártó gép kerül beszerzésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a már meglévő termékekhez szükséges flakonokat ne külső beszállítótól vásárolja a cég, hanem helyben állítsák elő.  Továbbá a környezetbarát flakonok tisztítószerrel való megtöltéséhez egy töltőgép is beszerzésre kerül, ezáltal lehetővé válik a régi, nagy energiaigényű töltőgép lecserélése egy modernebb, kisebb energiaigényű gépre. A megnövekedett termelési kapacitást és a környezeti szempontokat is figyelembe véve szükségszerű egy elektromos anyagmozgató eszköz beszerzése is. A projekt célja a gázfogyasztás és a károsanyag kibocsátás megszüntetése. A technológiákhoz használt melegvizet jelenleg gázzal állítják elő, ezt kívánják kiváltani megújuló energiával előállított melegvízre, amelyhez hőszivattyú berendezés beszerzése szükséges. Ehhez kapcsolódóan kerül korszerűsítésre az üzemgépészet is. A fejlesztés során 400 tonna műanyag fog kiváltásra kerülni évente az újrahasznosított alapanyaggal.

Natur Press Team Kft.

Támogatási kérelem kódszáma: VP3-4.2.1-4.2.2-1-21 „Élelmiszeripari üzemek fejlesztése”

A projekt címe: A Natur Press Team Kft. élelmiszer előállításának fejlesztése

Támogatás összege: 42 914 405 Ft

A projekt rövid leírása:

A projekt során fejlesztésre, modernizálásra kerülnek a jelenlegi csomagolástechnikák és raktártechnika, továbbá a jelenlegi magokból készült krémek kiforratlan sorozatgyártását kívánják lehetővé tenni megfelő berendezésekkel. Mindemellett a jelenlegi szállítást is fejleszteni, modernizálni kívánják.

BiYo-Product Kft.

Támogatási kérelem kódszáma: VP3-4.2.1-4.2.2-1-21 „Élelmiszeripari üzemek fejlesztése”

A projekt címe: Biyo-Product Kft. logisztikai és technológiai fejlesztése

Támogatás összege: 7 566 930 Ft

A projekt rövid leírása:

A projekt során beszerzésre kerül egy tehergépkocsi és egy tasaktöltő berendezés. A tehergépkocsi a cég beszerzési folyamatait segíti, a tasaktöltő berendezés segítségével pedig  egy új technológia bevezetése valósul meg, ami az új termék fejlesztést támogatja.