2023-ban még fenntarthatóbbá tettük a HEINEKEN BALATON SOUND beszállításunkat

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az ökotermékek önmagukban nem szolgálják a fenntarthatósági célok elérését, ezért komplexen kell kezelni a vendéglátáshoz, cateringhez kötődő folyamatokat és logisztikai tevékenységeket.

JELENLEGI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

JELENLEGI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Sajnos jelenleg nem lehet túl sokat segíteni azoknak, akiknek egy projektjükhöz jól jönne egy kis támogatás, esetleg kedvezményes hitel.

Jogszabályi módosítás a műanyag tartalmú poharak betiltására vonatkozóan

Megjelent a várva várt jogszabályi módosítás a műanyag tartalmú poharak betiltására vonatkozóan. A 2022-es év végét izgalmassá és “kissé” stresszesé tette számunkra a bizonytalan információk és hírek miatti beszerzési döntések elhalasztása és újragondolása. 2022.12.30-án megjelent a 636/2022. (XII. 30.) Korm. rendelete az egyes egyszer használatos, valamint egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásáról szóló 301/2021. (VI. […]

„Félig” liziméter (Beszivárgás mérő) Agrár Környezet Gazdálkodás (AKG) szolgálatában

„Félig” liziméter (Beszivárgás mérő) Agrár Környezet Gazdálkodás (AKG) szolgálatában Az ember a civilizáció alacsonyabb fokán sokáig nem foglalkozott behatóan a környezetével, és annak szennyezés mentesen tartásával. Megtehette ezt, hiszen a természetes alapanyagú használati tárgyai, csomagolóanyagai, a felhasznált szerves anyagai vagy a talajok termőképességének javítására használt szerves eredetű trágyák mind természetbarát anyagok voltak.

Valóban megfelelő szakemberek határozzák meg a helyes környezetvédelmi irányokat?

Valóban megfelelő szakemberek határozzák meg a helyes környezetvédelmi irányokat? Napjainkban a környezetvédelmi intézkedések figyelemmel kísérése nem könnyű feladat, mivel ellentétes hírek és információk látnak napvilágot a közösségi médiában, az írott sajtóban, valamint a szakmai rendezvényeken. Azoknak, akik nem szűrik és rangsorolják a híreket, elég furcsa kép alakulhat ki a fejükben, mivel az egyszer használatos műanyagok […]