Hamarosan érkezik…

Élelmiszeripari üzemek fejlesztésének támogatása

 

Várhatóan 2024 márciusában nyílik meg az élelmiszeripari üzemek fejlesztését támogató pályázat, 50%-os támogatási intenzitással. Akár 100 milliós támogatás, a 2021-es év tapasztalatai alapján.

Megvalósítási hely: országosan

Elszámolható költségek: építés (új építés, felújítás, bővítés); új gépek, eszközök beszerzése, meglévő gépek korszerűsítése; licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás; ingatlan vásárlás, maximum a beruházás 5%-ig, termőföld vásárlás maximum a beruházás 10%-ig

Megvalósítási idő: eredményhirdetést követően 24 hónap

Vállalások:

  • bázislétszám (benyújtást megelőző 12 hónap átlagos statisztikai állományi létszáma) fenntartása (mikro-, kis-, és középvállalkozás esetében a beruházás megvalósítását követő 3 évig, nagyvállalkozás esetében 5 évig)
  • amennyiben vállal létszámnövekedést, a növelt létszámot szükséges tartani

A felkészülést akár már most érdemes megkezdeni, az építési munkákhoz tervezésre, költségvetés készítésre, a technológiai fejlesztésekhez pedig ajánlatokra és ellenajánlatokra van szükség! 

Gyűjtsön be minden szükséges dokumentumot időben, hogy az elsők között nyújthassuk be pályázati kérelmét!

Felmerült kérdések esetén keressen minket bizalommal!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, melyet követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy keressen személyesen az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Sebestyén Tibor

+36 30 737 5650

sebestyen.tibor@okosys.hu

Ökosys Zrt.